Fjern rynker

Rynkereduktion med den nyeste model af N-Lite laseren, der giver en rynkeforebyggende og -reducerende behandling.

Din huds elasticitet og ungdommelige konturer aftager med tiden. Årsagen er, at kroppen begynder at nedbryde mere kollagen end den producerer. Med alderen og specielt i forbindelse med solbadning og rygning mister huden sin spændstighed og der dannes rynker. For at reducere rynkerne skal der derfor sættes gang i produktionen af nyt kollagen. Det er præcis det, der opnås ved behandling med N-Lite laseren.

Fjern rynker i panden, ved munden og under øjnene med en rynkereduktion hos Klinik Lehmann – Bestil en tid i dag på telefon 74 42 43 43.

fjern rynker

Hvordan foregår behandlingen?

Ud fra kollagen indholdet i din hud, kan vi anbefale behandling og forebyggelse. Selve behandlingen med ”laserskud” giver ikke smerter, men opfattes som en svag varme. I de fleste tilfælde ses ikke nogen synlige mærker efter behandlingen. N-litens specielle bølgelængde går efter de små blodkar nederst i huden, og når de rammes frigøres der stoffer, som bl.a. stimulerer fibroblasterne til at producere flere kollagener og derved opnås en bedring af huden. Det er en naturlig behandling, der blot sætter gang i kroppens egne systemer.

Fjern rynker i alle aldre

Behandlingen gives til den helt unge mand/kvinde, som har nogle dårlige arvelige gener, dvs. kan se på sine ældre familiemedlemmer, at der dannes rynker i en tidlig alder. Dette kan forebygges med N-lite behandlinger. Dermed får kroppen et bedre forsvar mod rynker og man vil derfor ikke opleve rynker i samme tidlige alder, trods generne.

Vi anbefaler også N-liten til den modne mand/kvinde, der ønsker at bremse lidt op i aldringsprocessen. Det er ikke et helt ansigtsløft N-liten kan give, men en reduktion af de fine linjer og i det hele taget give en fastere fornemmelse i huden og en dejlig frisk teint. Dermed opnår man en flot hud, som den man havde for nogle år siden.

Hvornår ser man resultatet?

Det er vigtigt, at du er klar over, at det er en naturlig proces, der sættes i gang i huden, når der dannes ny kollagen og naturen kræver lidt tid. Du begynder at kunne se en forskel efter 2-3 uger, men det kan tage optil 12 uger før processen er færdig og det endelige resultat kan ses. Hvor mange behandlinger man behøver, varierer fra person til person. Vi anbefaler 3 behandlinger. Første behandling efterfulgt af anden behandling 14 dage efter og efterfølgende en behandling efter 3 måneder.

Book din behandling i klinikken

Kontakt os på telefon 74 42 43 43 og få et tilbud på en rynkereduktion. Vi fortæller dig også gerne mere om selve behandlingen.

Naturlige processer

Man skal kunne omfavne kroppens egne processer, og det er rynker også en hel naturlig del af. Dog kan rynker komme i en tidlig alder eller de kan se meget voldsomme og generende ud. Der er det værd at tænke på, at vores behandling mod rynker er 100% naturlig og blot er et boost til kroppens egne systemer og resurser. Vi går derfor ikke ind og “tilføjer” noget til din hud eller “laver om” på dit ansigt, men laserens stråler hjælper kroppen til dens egen forebyggelse og reduktion af rynker, helt uden at tilsætte noget til din hud.

Laseren er skånsom og smertefri, men alligevel effektiv. Du behøver ikke mange behandlinger før du ser den ønskede forskel, og din hud vil ikke tage hverken midlertidig eller varig skade af behandlingen. Du vil altså ikke opleve generet og farvet hud efter behandlingen. Selv efter første behandling vil huden allerede opnå markant større forebyggende resultater, men efter flere behandlinger vil resultaterne også kunne ses uden på huden. Laseren påvirker med det samme kroppens produktion af kollagen og vil være i gang længe efter behandlingen. Kroppens kollagen vil starte med en reparation af den dybe del af huden og arbejde sig udad mod ydersiden af huden og medføre reducering af rynker.

Inden behandlingen, vil vi rense huden og fjerne eventuel make up. Det er især rynker, der ikke er muskelrynker, som vil reduceres af behandlingen. Da det er en naturlig behandling, vil resultaterne ved muskelrynker ikke være lige så store.

Få en konsultation hos erfaren specialist

Vi tilbyder også gerne en konsultation på vores klinik, så du er helt sikker på at du får den rette behandling. Vi er specialister i vores branche og sidder inde med mange års erfaring, så du kan føle dig i trygge hænder. Ens ansigt er noget af det mest dyrebare, vi som mennesker har, og det er derfor også vigtigt at passe bedst muligt på vores udseende og helbred. Vær sikker på at du får den rigtige behandling og kom forbi klinikken.

Nyd et resultat med naturlig reduktion af dine rynker. Resultatet vil ikke se falsk ud og du vil ikke miste mimikken i dine ansigtstræk.

Comments are closed