Oxygenlift – Intraceuticals Ansigtsbehandling

 

Hvad er en Intraceuticals Ansigtsbehandling?

Hvorfor bliver huden slap, rynket og kedelig med alderen?

Huden får jo hele tiden tilført ilt og næringsstoffer via blodet, men blodgennemstrømningen og indholdet af fugtighed bliver med alderen svagere. For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om ikke tilførsel af ilt under højt tryk kunne bruges til forbedring af huden.

De australske dermatologer havde så fantastiske resultater under forskningen, at de oprettede firmaet Intraceuticals og som de første i verden, udviklede Intraceuticals behandlingsmetoden. Navnet er sammensat af Intra = inde i, og Ceuticals = huden. Dette er en behandlingsform hvor man ilt under højt tryk til at tilføre huden en specieltudviklet serum der indeholder hyaluronsyrer, vitaminer, grøn te og forskellige blødgørere Ved hjælp af ilt under højt tryk presses serummet dybt ind i huden – helt uden brug af nåle eller andre indgreb i huden.

Intraceuticals Rejuvenate Infusion® – den avancerede ansigtsbehandling, der retter sig mod fine linjer, rynker og som dramatisk øger den samlede fugtighed i huden.

HVORDAN VIRKER INFUSION?

En Intraceuticals Rejuvenate Infusion® udnytter tre elementer for at opnå øjeblikkelige og dramatiske resultater:

  1. Ilt under højt pres hjælper med at indføre anti-ældningsaktive stoffer til de dybere lag af huden samtidig med at huden afkøles og beroliges.
  2. Den unikke Rejuvenate serum indeholder let Hyaluronsyre samt en stærk kombination af vitaminer og antioxidanter. Hyaluronsyren er med til øjeblikkeligt at binde fugtighed i huden og det resulterer i øget fasthed, en reduktion af fine linjer og rynker, forbedrede ansigtskonturer og en forbedring af hudens samlede udstråling.
  3. Med de avancerede Intraceuticals hudpleje produkter påføres lag der forsegler og supplerer huden med næringsstoffer for maksimal synergieffekt og mere varige resultater.

På blot 30 minutter bliver huden frisk, stram og hydreret. En komplet behandling på ca. 35-55 minutter koster typisk ca 1.200 kr. Gentages behandlingen i et kurforløb på 6 gange over 6-8 uger vil effektenkunne holde sig i op til 3 måneder. I et kurforløb får man plejeprodukter med hjem, der yderligere forstærker og forlænger resultatet.

HYALURONIC LAYERING

Hyaluronsyre er en ingrediens, der findes naturligt i huden. Den lette udgave af hyaluronsyre i Rejuvenate Serum absorberes hurtigt af huden for maksimal tilførsel af næringsstoffer. Denne behandling opfølges af Rejuvenate fugtighedsgelé (Hydration Gel) med tung hyaluronsyre, der afgiver et reservoir af næringsstoffer til de lavere niveauer af huden og afsluttes med Rejuvenate fugtighedsbevarende creme (Moisture Binder) der indeholder tung hyaluronsyre som tilfører hudens overflade fugtighed. Nu har huden modtaget det ultimative indenfor intens fugtighed og denne proces kaldes Hyaluronic Layering.

Comments are closed