Botox – Azzalure

 

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox / Azzalure. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende.

De rynker i ansigtet, der kan behandles med Botox  / Azzalure, kaldes dynamiske eller mimiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Hos nogle kan rynkerne blive kroniske og den kraftige muskelaktivitet kan forårsage spændingshovedpine.

Hvad er Botox / Azzalure?

Botox_AzzalureBotox og Azzalure er begge handelsnavne på godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Der findes flere produkter
på markedet, der indeholder botulinum toxin A, og de virker alle ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Injektion med Botox e.l. er den hyppigste lægelige kosmetiske behandling i USA, hvor der i 2006 blev givet mere end 4 mio. kosmetiske behandlinger med Botox.

Vi bevarer et levende ansigt

Behandling med Botox / Azzalure giver ikke et mimikløst ansigt, hvis du er i professionelle hænder, og følesansen i det behandlede område er uændret. Vi sørger for, at dit ansigt både fremstår naturligt, levende og aldersløst.

Hvor længe holder effekten af Botox / Azzalure?

Behandlingen virker i løbet af 1 – 2 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3 – 4 måneder. Ved gentagne behandlinger med 12 ugers mellemrum kan effekten holde længere

Om behandling med Botox / Azzalure

Effekten af behandling med Botox / Azzalure er midlertidig og skal gentages for at holde effekten.

Hvordan virker Botox / Azzalure ?

Når man behandler med Botox / Azzalure, hæmmer man nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes. Resultatet bliver et yngre og mere oplagt udtryk.

Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere Botox / Azzalure med Restylane. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

I forbindelse med Botox / Azzalure behandlingen ses ofte, at en eventuel tendens til spændingshovedpine reduceres, idet musklerne afslappes.

Enkelte personer er ikke modtagelige for behandlingen, formentligt pga. tilstedeværelse af antistoffer i kroppen, der modvirker stoffets virkning.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med at sætte ca. en halv time af til behandlingen. Selve injektionen tager kun få minutter. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.

Comments are closed