Filler

 

Den naturlige vej til et yngre ansigtRestylane mand
Selv små ændringer i dit ansigt og i din hud kan have stor indflydelse på, hvordan du ser ud.

Hvad kan Restylane?Restylane hvor
Restylane er en kosmetisk behandling, der giver resultater med det samme og har en langvarig effekt. Når huden er ung er den fast og jævn. Det er fordi den indeholder hudens naturlige ”ungdomskilde”,  hyaluronsyre. I takt med, at huden bliver ældre forsvinder hyaluronsyren gradvist, og der opstår derfor rynker og en mere slap hud. Restylane er en behandling, der giver din hud sin ungdom igen. Den genskaber hudens tabte volumen og udglatter rynkerne.
Restylane reducerer effektivt:
• linjer • folder • rynker Restylane skaber:
• konturer • volumen

 

 

Hvad er Restylane?Restylane boks
Restylane® er en produktserie til kosmetiske behandlinger i ansigtet. Den er baseret på den naturlige hyaluronsyre, der allerede er naturligt i din krop. Restylane er det man kalder en ”filler”, som er en krystalklar, naturlig og biologisk gel. Denne gel indsprøjtes i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette dens volumen og struktur. Gelen fjerner rynker, fordi den går ind under rynken og genskaber den tabte volumen ved at løfte rynken op og glatte den ud.

Er Restylane sikkert at bruge?
Kroppen producerer naturligt hyaluronsyre, som er den syre der er med til at holde din hud ung. Gelen der bliver brugt under behandlingen er baseret på denne naturlige hyaluronsyre, som ikke er animalsk. Det betyder, at du ikke behøver at tage en hudtest før behandlingen, og risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er minimal. En række kliniske undersøgelser viser, at skønhedsprodukterne med Restylane er både effektive og sikre at anvende.

Hvor længe holder behandlingen?
Restylane er det man kalder en ikke-permanent filler, og selvom resultatet er langvarigt, skal du gentage behandlingerne for at bevare effekten.
En behandling med Restylane holder normalt i 6–12 måneder. For at bevare effekten i læberne skal man normalt have en genbehandling efter seks måneder. En nyere klinisk undersøge viser dog, at hvis du får bare én til behandling efter den første, kan effekten holde helt op til 18 måneder. Dette er videnskabeligt bevist på baggrund af mere end ti millioner behandlinger verden over og en omfattende klinisk dokumentation.

 

Comments are closed