Laser hårfjerner – fjernelse af uønsket hårvækst i ansigtet og på kroppen

Effektiv hårfjerning med laserbehandling

Slip af med uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen med laserbehandling hårfjerning. Behandlingen med lasersystemet, Nordlys by Ellipse IPL, kan sikre dig et effektivt og holdbart resultat. Behandlingen kan udføres i ansigtet og på over- og underkroppen. Du kan se priserne for de enkelte behandlingsområder her.

Ellipse-systemet er som laser hårfjerner et godt og sikkert system til permanent hårfjerning, og behandlingerne efterlader huden blød og glat. Alle behårede områder på kroppen kan behandles med laser. Du kan fx få en behandling, der kan fjerne hår på ryggen, i ansigtet eller andetsteds på kroppen.

Få en uforpligtende konsultation

Vi tilbyder hårfjerning i ansigtet og på kroppen med en professionel behandling med laser, som er sikker og effektiv. Ring til os i dag på telefon 74 42 43 43 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig af kosmetiske behandlinger.

laser hårfjerner til uønsket hårvækst

Hvordan virker behandlingen?

Lyset fra applikatoren absorberes af farvestoffet i håret og omdannes til varme, der ødelægger hårfolliklerne, som dermed ikke kan producere nyt hår længere. Behandlingen er kun effektiv på hår i voksefasen, da disse stadigvæk er fastgjorte til hårfolliklerne. Størstedelen af hårene befinder sig i hvilefase, og det er årsagen til, at man behøver at få flere behandlinger. Vi starter med at smøre gel på området, der skal behandles for at forstærke lysets gennemtrængning i huden.

Hvor ofte skal man behandles?

De fleste får i gennemsnit 6-8 behandlinger. Nogle behøver at få behandlingerne holdt ved lige, da hormonelle forandringer i kroppen kan påvirke inaktive hårsække. Intervallerne mellem behandlingerne varierer mellem 6-9 uger alt efter, hvilket område som skal behandles, om det drejer sig om at fjerne hår på ryggen eller i ansigtet. Ligesådan varierer behandlingstiden per gang alt efter hvor stort et område, der skal behandles. Mange kommer permanent af med hårene efter de anbefalede uger, men der er også folk, der føler behov for at få en behandling mere nogle år senere.

Normalt opleves behandlingen ikke som værende smertefuld. Lysimpulserne føles som et lille ”klask”, hvorefter huden bliver varm, og enkelte vil opleve en let kløe, som forsvinder efter nogle minutter. Gelen der påføres, er heller ikke til gene, den kan eventuelt bare føles en smule kold.

Hvem kan behandles?

Behandlingen er mest effektiv på personer med lys hud og mørke hår. Lyse, røde eller grå hår opnår meget ringe effekt. De tynde dun kan heller ikke behandles. Alle kan som udgangspunkt benytte sig af denne metode. Den eneste undtagelse for dette er de personer, der bruger medicin som øger lysfølsomheden (f.eks. malariapræparater og tetracyklinpræparater). Lyset overfører bedst varmen ned til hårsækkene, hvis der er meget melanin i hårene, hvilket er tilfældet med mørke og sorte hår.

Reagerer huden på behandlingen?

Som regel kan det ikke ses på huden, at man er blevet behandlet. I enkelte tilfælde kan der dog forekomme små røde mærker på huden. Dette skyldes varmepåvirkningen fra lyset, der behandles med, og de vil forsvinde kort tid efter behandlingen. Huden tager ikke skade, da de korte lysstråler kun påvirker mørkt pigmenteret væv, altså kun dine sorte hårsække og ikke huden. Normalt kræves der ingen efterbehandling. Solbadning bør undgås et par uger før og efter behandlingen. Hvis det er nødvendigt at opholde sig i solen kort før og efter behandlingen anbefaler vi, at man anvender en solfaktor, der ikke er mindre end faktor 20. Selvbrunende cremer kan anvendes som normalt.

Book en konsultation om laser hårfjerner

Ønsker du hjælp til hårfjerning i ansigtet eller til at fjerne hår på kroppen? Så kontakt os på telefon 74 42 43 43 og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig af laserbehandlinger hårfjerning hos Klinik Lehmann. Du er også velkommen til at ringe med eventuelle spørgsmål til behandlingen. Vi vil selvfølgelig også gennemgå behandlingen og efterbehandlingen med dig når du kommer.

Der er mange fordele ved denne behandling. Du vil få et permanent resultat, der ikke skal holdes ved lige hver dag, uge eller måned. Du vil komme af med de uønskede hår. Derudover er det smertefrit, modsat de fleste andre hårfjerningsmetoder. Det er ikke farligt for din sundhed eller resterende hår på kroppen, det er kun de hår der behandles, som forsvinder. Inden behandling vil det være bedst ikke at bruge voks og epilering på det ønskede område, men udelukkende bruge barbering af hårene, så flest mulige hår kan fjernes til behandlingen

Comments are closed