Pigmentforandringer i ansigtet m.v.

Lider du af pigmentpletter i huden, som du ønsker hjælp til at fjerne? Vi tilbyder en professionel behandling af pigmentpletter og solskadet hud i klinikken. Hormonelle forandringer eller for megen soldyrkelse kan forårsage uregelmæssige pigmenteringer og speede hudens aldringsproces op. Dette kan en behandling mod pigmentforandringer være med til at mindske. Det er vigtigt, at du undgår sol og solarium i mindst 30 dage inden behandlingen foretages.

Bestil en tid til en behandling i dag på telefon 74 42 43 43.

pigmentforandringer i ansigtet

Hvad kan behandles?

Alle former for godartede pigmentforandringer i ansigtet, på halsen og brystet, f.eks. pigment skjolder i forbindelse med solskader eller efter graviditet, ”leverpletter” og almindelige fregner.

Behandlingen har også effekt på mindre vaskulære læsioner, som f.eks. ”sprængte kar” og rosacea. Som en ekstra gevinst bliver huden meget friskere at se og føle på, porerne formindskes og det er lettere at lægge en pæn makeup.

Antallet af behandlinger er afhængigt af pigmentforandringens art og dybde. Der skal være 30 dages interval mellem hver behandling. Behandlingen er bedst på lys hud, og det er vigtigt du ikke er eller har været solbrændt for nyligt.

Hvordan foretages behandlingen?

Inden vi udfører en behandling mod pigmentforandringer renses huden for makeup og eventuelle behårede områder barberes. Kunden får beskyttelsesbriller på, hvorefter huden påføres et tykt lag gel, som sikrer en meget høj absorption af ellipse lyset. Håndstykkets glaskrystal holdes let på huden uden tryk. Ved aktivering overføres et gult lysglimt til huden. Huden bliver noget varm.

Efter behandling af pigmentforandringer i ansigtet og på kroppen

Umiddelbart efter vi har udført behandlingen i ansigtet eller et andet sted på kroppen, vil pigmenteringen løfte sig og blive mørkere. Huden vil være rød og varm eventuelt med lette hævelser. Det er vigtigt, at huden IKKE afkøles efter behandlingen eller får påsmurt salve, der indeholder binyrebarkhormon. Afkøling eller antiinflamatorisk behandling vil sænke effekten af pigmentbehandlingen! Huden får et gråligt, “snavset” udseende, som efter 7-10 dage kan “nulres” af, hvorefter du vil have en flot og sund hud.

Man må gerne bruge make-up umiddelbart efter behandlingen Det er vigtigt, at huden ikke udsættes for sol eller solarium i mindst 30 dage efter behandlingen.

Hvordan opstår pigmentpletter?

Pigmentpletter skyldes en mindsket eller øget produktion af melanin i huden. Det ultraviolette sollys påvirker pigmentcellerne i huden, så producerer mere farvestof, kaldet melanin. Der kan være mange forskellige årsager til forandringerne, herunder sollys, genetik, alderdom, graviditet og andre hormonelle ændringer som kan påvirke produktionen af melanin. Pletterne opstår hyppigt hos mennesker med lys hud, der har brugt meget tid i solen. Forekomsten af pletterne øges også med alderen, hvor solskader fra ungdommen kan aktiveres af sollys og dermed medføre øget pigmentering i huden. Mange kvinder oplever for eksempel også øgede pigmentforandringer i forbindelse med graviditet eller ved brug af p-piller. Pigmentpletter kan også komme efter ar fra acne eller anden irritation og betændelse i huden. En af de bedste måder at undgå, at der opstår pigmentpletter – eller at allerede eksisterende pletter forværres – er ved at undgå overdreven udsættelse for solens stråler samt altid at bruge solcreme. Det er således en rigtig god ide at bruge en ansigtscreme, der indeholder solfaktor, så den fine hud i ansigtet beskyttes mod solen året rundt. Solskaderne kan ligeså vel forværres af vinterens skarpe solstråler, som af en sommerdag på stranden. Derfor skal man altid være opmærksom på ens hud i forhold til solen uanset årstid.

Kontakt Klinik Lehmann

Ring til os på telefon 74 42 43 43, hvis du ønsker at bestille en tid til behandling af pigmentforandringer, eller hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Pigmentforandringer kan være alt fra små petter i hudens egen farve, der næsten ikke ses, til store plamager af misfarvet hud. Det er en naturlig del af aldringsprocessen, men alligevel noget de fleste gerne vil af med. Pigmentpletterne vil absorbere det lys laseren udsender, hvorefter pigmentet samler sig og bliver reduceret. Du vil kunne se meget synlige resultater efterfølgende. Det er vigtigt efter behandling at bruge solbeskyttelse og god fugtende creme for at minimere risikoen for nye pigmentpletter og solskader. Personer der lider af soleksem, bør dog ikke bruge pigmentbehandling med lys.

Når cellerne der bærer misfarvningsstoffet rammes af maskinens lys, ødelægges de med det samme, uden at de omkringliggende celler påvirkes, og derfor vil din sunde hud ikke tage skade af behandlingen.

Comments are closed