Karsprængninger på ben & blodsprængninger i ansigtet

Sklerosering af fine blodkar

Rigtig mange mennesker vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange, både unge og voksne, generet af blodsprængninger i ansigtet og på benene. Udover at det rent udseendemæssigt kan være et problem, oplever nogle også forskellige grader af ubehag og smerter i forbindelse med de fremtrædende kar. En behandling kan forventes at reducere synliggørelsen af de små behandlede kar med 70-80%.

Kontakt os i dag på tlf. 74 42 43 43 og få et godt tilbud på fjernelse af karsprængninger.

blodsprængninger i ansigtet

Hvordan behandles karsprængninger på ben og i ansigtet?

Ved sklerosering lægges den virksomme væske, bestående af Aethoxysklerol (polidocanol i sterilt vand, tilsat dinatriumpshosphat og kaliumdihydrogenphosphat) ind i de kar, man ønsker fjernet eller usynliggjort. Dette gøres med en meget tynd og kort nål og resulterer i, at karvæggen nedbrydes. Aethoxysclerol virker kemisk irriterende på de indre karvægge og fremmer destruktion af blodkarrene.

karsprængninger på ben

Hvor mange behandlinger skal der til?

I nogle tilfælde kan karrene forsvinde efter en enkel behandling, men ofte kræves mindst 2 til 3 behandlinger for at opnå en effektiv behandling. Behandlingens resultatet kan ofte holde flere år, men det kan være nødvendigt med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året, da der kan dannes nye sprængninger med alderen.

Før og efter behandlingen

Før en behandling skal man konsulteres af en læge, som vil optage en journal og vurdere, om blodkarrene er behandlingsegnet. Desuden vil lægen informere om forventet effekt, risici og eventuelle bivirkninger. Der skal gå 2 dage fra konsultationen med lægen til behandlingen kan udføres. Lige efter en behandling, vil man ofte se en grad af forværring og rødme, samt irritation i området i op til 2-3 uger efter.

Få flere informationer om fjernelse af blodsprængninger

Kom ind i klinikken og få en skriftlig vejledning eller book en gratis og uforpligtigende tid til en konsultation om kærsprængninger og fjernelse heraf. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk på 74 42 43 43.

 

 

Comments are closed