Rynkereduktion

Fjern rynker med den nyeste model af N-Lite laseren, der giver en rynkeforebyggende og -reducerende behandling.

Din huds elasticitet og ungdommelige konturer aftager med tiden. Årsagen er, at kroppen begynder at nedbryde mere kollagen end den producerer. Med alderen og specielt i forbindelse med solbadning og rygning mister huden sin spændstighed og der dannes rynker. For at reducere rynkerne skal der derfor sættes gang i produktionen af nyt kollagen. Det er præcis det, der opnås ved behandling med N-Lite laseren.

Fjern rynker effektivt med en rynkereduktion hos Klinik Lehmann – Bestil en tid i dag på telefon 74 42 43 43.

fjern rynker

Hvordan foregår behandlingen?

Ud fra kollagen indholdet i din hud, kan vi anbefale behandling og forebyggelse. Selve behandlingen med ”laserskud” giver ikke smerter, men opfattes som en svag varme. I de fleste tilfælde ses ikke nogen synlige mærker efter behandlingen. N-litens specielle bølgelængde går efter de små blodkar nederst i huden, og når de rammes frigøres der stoffer, som bl.a. stimulerer fibroblasterne til at producere flere kollagener og derved opnås en bedring af huden.

Fjern rynker i alle aldre

Behandlingen gives til den helt unge mand/kvinde, som har nogle dårlige arvelige gener, dvs. kan se på sine ældre familiemedlemmer, at der dannes rynker i en tidlig alder. Dette kan forebygges med N-lite behandlinger.

Vi anbefaler også N-liten til den modne mand/kvinde, der ønsker at bremse lidt op i aldringsprocessen. Det er ikke et helt ansigtsløft N-liten kan give, men en reduktion af de fine linjer og i det hele taget give en fastere fornemmelse i huden og en dejlig frisk teint.

Hvornår ser man resultatet?

Det er vigtigt, at du er klar over, at det er en naturlig proces, der sættes i gang i huden, når der dannes ny kollagen og naturen kræver lidt tid. Du begynder at kunne se en forskel efter 2-3 uger, men det kan tage optil 12 uger før processen er færdig og det endelige resultat kan ses. Hvor mange behandlinger man behøver varierer fra person til person. Vi anbefaler 3 behandlinger. Første behandling efterfulgt af anden behandling 14 dage efter og efterfølgende en behandling efter 3 måneder.

Fjern rynker med en behandling i klinikken

Kontakt os på telefon 74 42 43 43 og få et tilbud på en rynkereduktion. Vi fortæller dig også gerne mere om selve behandlingen.

Comments are closed