Laserbehandling hårfjerning

Få fjernet uønsket hårvækst med ELLIPSE – IPL

Ellipse-systemet er som laser hårfjerne et godt og sikkert system til permanent hårfjerning og behandlingerne efterlader huden blød og glat. Alle behårede områder på kroppen kan behandles. Du kan fx få en behandling, der kan fjerne hår på ryggen eller uønsket hårvækst i ansigtet.

Ring til os i dag på telefon 74 42 43 43 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for laserbehandlinger til hårfjerning.

laser hårfjerner til uønsket hårvækst

Hvordan virker behandlingen?

Lyset fra applikatoren absorberes af farvestoffet i håret og omdannes til varme, der ødelægger hårfolliklerne, som dermed ikke kan producere nyt hår længere. Behandlingen er kun effektiv på hår i voksefasen, da disse stadigvæk er fastgjorte til hårfolliklerne. Størstedelen af hårene befinder sig i hvilefase, og det er årsagen til, at man behøver at få flere behandlinger. Vi starter med at smøre gel på området, der skal behandles for at forstærke lysets gennemtrængning i huden.

Hvor ofte skal man behandles?

De fleste får i gennemsnit 6-8 behandlinger. Nogle behøver at få behandlingerne holdt ved lige, da hormonelle forandringer i kroppen kan påvirke inaktive hårsække. Intervallerne mellem behandlingerne varierer mellem 6-9 uger alt efter, hvilket område som skal behandles.

Normalt opleves behandlingen ikke som værende smertefuld. Lysimpulserne føles som et lille ”klask”, hvorefter huden bliver varm, og enkelte vil opleve en let kløe, som forsvinder efter nogle minutter.

Hvem kan behandles

Behandlingen er mest effektiv på personer med lys hud og mørke hår. Lyse, røde eller grå hår opnår meget ringe effekt. De tynde dun kan heller ikke behandles. Alle kan som udgangspunkt benytte sig af denne metode. Den eneste undtagelse for dette er de personer, der bruger medicin som øger lysfølsomheden (f.eks malariapræparater og tetracyklinpræparater).

Reagerer huden på behandlingen?

Som regel kan det ikke ses på huden, at man er blevet behandlet. I enkelte tilfælde kan der dog forekomme små røde mærker på huden. Dette skyldes varmepåvirkningen fra lyset, der behandles med, og de vil forsvinde kort tid efter behandlingen. Normalt kræves der ingen efterbehandling. Solbadning bør undgås et par uger før og efter behandlingen. Hvis det er nødvendigt at opholde sig i solen kort før og efter behandlingen anbefaler vi, at man anvender en solfaktor, der ikke er mindre end faktor 20. Selvbrunende cremer kan anvendes som normalt.

Få et tilbud på laser hårfjerner

Kontakt os på telefon 74 42 43 43 og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig på vores laser klinik til hårfjerning.

Comments are closed